Din hvalp.


Hvad får du når du køber en hvalp hos Kennel Chaser?

Du får med sikkerhed en hvalp hvor begge forældre har undergået genetiske undersøgelser med kvalitets udfald som udelukker en hel række race sygedomme. Ingen af mine avlshunde har haft hverken hofte eller albue dysplasi i mindst 5 generationer.

En hvalp hvor begge forældre er nøje udvalgte i forhold til deres sundhedsstatus, lysten til indlæring, mulighed som brugs/jagt eller servicehund, medfødt evne som apportør, udstillingspotentiale.

De hunde som jeg bruger til jagt har beviste at de samtidige indeholder en lang række evner som familie hund. De er ikke nervøse, udpræget kontakt søgende, har let ved at indlære almindelige hverdags krave, er ikke grænse søgende i deres adfærd. Men deres jagt instinkt er bevaret og det viser sig med lysten til at bære (apportere) på genstande, det behøver ikke at være en fasan men kan let erstattes med en tennis bold! Mine hunde løber gerne fra deres madskåle hvis jeg kaster en bold !

Når du henter din ny hvalp får du følgende;

 Chips mærkning, Dyrlæge sundheds check, 1st vaccination, DKK stamtavle, købskontrakt, ormekur,  foder med til de første dage, vejledning om hvalpens første år samt tilbud om løbende råd og vejledning, om dressur, om ferie pasning,  tilbud om køb af BARF foder.

Den første tid

Hvalpene bliver født inde i huset, og først når de er parat til det, kommer de i kennelen blandt mine øvrige hunde.

De bliver fodret med kvalitets hvalpefoder samt masser af råt kød og små kødben, således at de udvikler sig maksimalt som små hunde.

Når vejret er til det, bliver de introduceret til livet i frugthaven og senere en tur på græsmarken/skoven. De bliver præget i den retning, som gør at de er nervefaste og kan færdes  i et hjemligt miljø eller i naturen uden at vise usikkerhed eller angst. Alle mine hvalpe er ekstrem glad for mennesker og ved første møde med kuldet vil din sko blive overfaldet af små velstimulerede hvalpe. Da jeg har en del hunde, vælger jeg at lade hvalpene møde de voksne hunde for at undgå at de senere i livet er utrygge i selskab med fremmede hunde.

Når de er hel små, tilvænner jeg dem for skarpe lyd og gør dermed hvalpen fortrolig med pludselige lyde. Jeg har aldrig haft en hund som er nervøse for fyrværkeri eller skud. Efter min mening er tilvænning til høje og overraskende lyd på sin plads, mens de dier på række hos deres mor!

Pension

Som sagt hvis mine hvalpekøbere får brug for et kvalitets pasnings tilbud, er de altid velkommen tilbage der hvor hunden er født og opvokset.

Din hund vil opleve opholdet her på gården som at være på ferie! 3 daglige løb/ motionsture på mine store indhegnet græsfolde ( under supervision), BARF fodring ( bone and raw food) svømmeture efter lyst.

Fodret består af dyrlæge kontrolleret lamme, kalve og oksekød samt økologiske grønsager fra lammefjorden.

Priserne er yderste konkurrence dygtige og  mod mere pris kan hundetræning på alle niveauer tilkobles under opholdet.

Der kommer kun hunde som stammer herfra.

8 uger og klar!

6 uger og de glæder sig til deres nye familier!

En typiske 10 ugers hvalp fra Kennel Chaser.

Hvalpe planer i 2019

Der kommer et kuld Labrador og et kuld Goldens hvor sundhed, brugs evner og afstamning er i toppen her  i løbet af efteråret.

Hvalpene vil være særdeles velegnet både som familie hunde, jagt eller sportshunde eller udstillingshunde.

Golden retrieveren Olga skal have hvalpe ca. 1.11.2019 efter DKCH Zampanzar all I know