Din hvalp.

KENNEL CHASER overholder både Dyrenes Beskyttelse's og Dansk Kennel Klub's etiske anbefalinger for hunde opdræt.

Vi søger kvalitets beviste hvalpe køber som har både tid, plads og overskud til en hvalp fra Kennel Chaser.


Hvad får du når du køber en hvalp hos Kennel Chaser?

Du får en hvalp som er professionelt opdrættet med næsten 50 års hunde erfaring,  begge forældre har undergået genetiske undersøgelser med kvalitets udfald som udelukker en hel række race betinget  sygedomme. Ingen af mine avlshunde har haft hverken hofte eller albue dysplasi i mindst 5 generationer. Det er mit mål at avle hvalpe af top kvalitet båd fysiske of pykiske, tilfældighed er ikke et begreb som eksistere i Kennel Chaser.

En hvalp hvor begge forældre er nøje udvalgte i forhold til deres sundhedsstatus, lysten til indlæring, mulighed som brugs/jagt eller servicehund, medfødt evne som apportør, udstillingspotentiale, egenthed som familiehund.

De hunde som jeg bruger til jagt har beviste at de samtidige indeholder en lang række evner som familie hund. De er ikke nervøse, udpræget kontakt søgende, har let ved at indlære almindelige hverdags krave, er ikke grænse søgende i deres adfærd. Men deres jagt instinkt er bevaret og det viser sig med lysten til at bære (apportere) på genstande, det behøver ikke at være en fasan men kan let erstattes med en tennis bold! Mine hunde løber gerne fra deres madskåle hvis jeg kaster en bold !

Når du henter din ny hvalp får du følgende;

 Chips mærkning, Dyrlæge sundheds check, 1st vaccination, DKK stamtavle, Dansk Hunderegister, købskontrakt, Dyrlæge ordineret ormekur ( Milbemax Vet.),  foder med til de første dage, vejledning om hvalpens første år samt tilbud om løbende råd og vejledning, om dressur.

Hvalpene bliver født inde i huset, og først når de er parat til det, kommer de i kennelen blandt mine øvrige hunde. Når det er godt vejr er  de naturligvis udenfor dagen lang!

Alle mine hvalpe har jeg op i armene eller liggende i skødet mindst 2 gange dagligt desuden bliver de vant til både børnebørn og besøgende.

De bliver fodret med kvalitets hvalpefoder samt masser af råt kød og små kødben, således at de udvikler sig maksimalt som  hunde skal være.

Når vejret er til det, bliver de introduceret til livet i frugthaven og senere en tur på græsmarken/skoven/søen. Når jeg går tur med hele kuldet er de så kontakt søgende at der er større fare for at træde på dem frem for de løber deres vej! De bliver præget i den retning, som gør at de er nervefaste og kan færdes  i et hjemligt miljø eller i naturen uden at vise usikkerhed eller angst. Alle mine hvalpe er ekstrem glad for mennesker og ved første møde med kuldet vil din sko blive overfaldet af små velstimulerede hvalpe. Da jeg har en del hunde, vælger jeg at lade hvalpene møde de voksne hunde for at undgå at de senere i livet er utrygge i selskab med fremmede hunde.

Når de er hel små, tilvænner jeg dem for skarpe lyd og gør dermed hvalpen fortrolig med pludselige opståede lyde. Jeg har aldrig haft en hund som er nervøse for fyrværkeri eller skud. De kender også lyd fra motor sav og have traktor og varme venlige stemmer. Efter min mening er tilvænning til høje og overraskende lyd på sin plads, mens de dier på række hos deres mor!


Vi har et kuld brun sommer hvalpe efter Can.CH Eagertrieves Jeep og Sweetie Land U2 for Chaser, enkelte hvalpe er ledige på nuværende tidspunkt.

Se dem på deres respektive sider her på hjemmesiden.

 

 Jeg tager gerne imod bestillinger på både gule, sorte og brune     (sommer 2024)  kvalitets Labrador og Golden Retriever , Labrador både brun og sort, Golden Retriever samt FT Springer Spaniel. (efteråret 2024) hvalpe hvor sundhed, psyke og udseende er vigtige dele i mit opdræt.

Please follow this page if you wish to secure a puppy in the spring or summer of 2024

7 ugers hvalpe efter CH.Eagertrieves Jeep YJ

på vej til  7 uger gl.

Lykken er et kødben

Solnedgang under kirsebær træet

8 uger gl. og allerede fortroligt med vand!

Chaser Geordie Giselle, 7 uger gl.