kennel Chaser, quality breeding since 1974


I tiden fra 1974 havde jeg Springer Spaniels af udstillings typen som ud over at blive udstillede også var velegnet  til jagt og markprøve. Da jeg parrede en af mine tæver med Verdens Vinder Reviret's Adam var resultatet en udstillings DKCH.

I 1978 blev jeg godkendt i DKK under kennel Navnet " Chaser" og har siden beskæftiget mig hovedsagelig med FT Springeren men også F1 Labrador.

I en længere årrække deltog jeg aktivt i mange markprøver og både jeg og i særdeleshed mit opdræt opnåede betydelig succes og har til den dag i dag påvirket de danske Springer's og Labrador's blodlinier i en positive retning. Flere af mine hunde har således fungeret som grundstammer for andre opdrætters efterfølgende succes. Jeg har eksporteret mit opdræt til USA, England , Norge og Sverige.

I dag koncentrerer jeg mig mere om praktisk brug af mine hunde. De er på arbejde mere end 40+ gange i løbet af jagt sæsonen.

Jeg blander aldrig mine udstillings typer med jagt typerne, fordi resultatet vil være en manglende kvalitet, da hundene vil udvikle sig til "hverken eller"

Mine udstillings linier af Labrador og Golden Retriever med udsøgt "show" afstamninger er importerede fra England, Rusland og Sverige.

 Jeg har brugt meget tid og energi på at opspore netop de udstillingshunde som besidder  en top udstillings stamtavle men også har working tests eller markprøve resultater i deres linier. De er alle uden undtagelse gode lyst apportører, skudfast og samarbejdsvillige. Derfor  bliver de flittigt brugt på mange gods jagter i løbet af efteråret.Jagt og Natur besøger kennel Chaser