Your puppy


What advantages are there when you buy a pup from Kennel Chaser?

Du får med sikkerhed en hvalp hvor begge forældre har undergået genetiske undersøgelser med kvalitets udfald som udelukker en hel række race sygedomme.

En hvalp hvor begge forældre er nøje udvalgte i forhold til deres sundhedsstatus, lysten til indlæring, mulighed som brugs/jagt eller servicehund, medfødt evne som apportør, udstillingspotentiale.

Når du henter din ny hvalp får du følgende;

 Chips mærkning,  DKK stamtavle, købskontrakt, ormekur,  foder med til de første dage, vejledning om hvalpens første år samt tilbud om løbende råd og vejledning, om dressur, om ferie pasning, en fotobog om hvalpens første 8 leveuger,  tilbud om køb af BARF foder.

Den første tid

Hvalpene bliver født inde i huset, og først når de er parat til det, kommer de i kennelen blandt mine øvrige hunde.

De bliver fodret med kvalitets hvalpefoder samt masser af råt kød og små kødben, således at de udvikler sig maksimalt som små hunde.

Når vejret er til det, bliver de introduceret til livet i frugthaven og senere en tur på græsmarken/skoven. De bliver præget i den retning, som gør at de er nervefaste og kan færdes  i et hjemligt miljø eller i naturen uden at vise usikkerhed eller angst. Alle mine hvalpe er ekstrem glad for mennesker og ved første møde med kuldet vil din sko blive overfaldet af små velstimulerede hvalpe. Da jeg har en del hunde, vælger jeg at lade hvalpene møde de voksne hunde for at undgå at de senere i livet er utrygge i selskab med fremmede hunde.

Når de er hel små, tilvænner jeg dem for skarpe lyd og gør dermed hvalpen fortrolig med pludselige lyde. Jeg har aldrig haft en hund som er nervøse for fyrværkeri eller skud. Efter min mening er tilvænning til høje og overraskende lyd på sin plads, mens de dier på række hos deres mor!


Hvalpe på vej

far: Chrisnis Elektrik Boogie - morBalinor Band Quennie


Der forventes ca. 7.2.2019 både brune og sorte hvalpe efter disse forældre.

De har begge  HD-A, AD-0, CNM,EIC,PRA,HNPK clear.

Se venligst  deres afstamning og øvrige oplysninger under "Labrador Retriever"

Hvalpene bliver født under hjemmelige forhold i huset og senere får lejlighed til at socialisere sig blandt mine andre hunde.

De bliver fodret delvis med "BARF" (Bone and raw food)

men da nye ejere ikke nødvendigvis vil følge de samme fodrings principper får de også et kvalitets hvalpe foder.

Begge forældre bruges til større fasan/ande jagter og praktiske jagt.

Hvalpe planer i 2019Sweeten Lana Del Rey


USA CH Carriage Hill's Sharp Dressed Man

Der er indgået en aftale om en parring her til foråret med USA CH Carriage Hill's Sharp Dressed Man ( USA CH Willcare's Leisure Suit Larry x Carriage Hill's Maple Sugar) og Sweeten Lana Del Rey.

Hvalpe fra denne kombination vil være født EIC,CNM,PRA,HNPK fri

Scarisbrick Skylight over Mossland

"Eve" skal parres ved næste løbetid med Int.CH Devonshire Double Trouble.

Hvalpene bliver EIC,CNM,PRA,HNPK fri. Begge forældre er gule men der er også mulighed for sorte hvalpe.

Int.Ch. Devonshire's Double Trouble